Lever fortfarande på lyckan av gårdagens samtal med min Poff

Idag har varit en kanondag, fint väder, vilket resulterar ännu mer glädje.

Startade dagen med Linda då parkhäng/bad stod på schemat, avslutade det med en trip till orange, en mobiloperatör. Så nu äntligen har jag tagit tag i en onödig utgift… pre pay. Nu har jag ett fast abonemang, billigt och gratis internet. Så om nu inte redan visste så har jag nu nytt nummer, så radera det gamla.

Sedan fortsatte dagen för middag med Erika och en promenad i mina gamla  ”hoods” här i Zürich. Sedan mötte vi upp Kajsa för drinkar på en bar i den gamla delen av stan. Många goa skratt och en del planering utav morgondagens ”nollning”. Skall bli kul att lära känna de nya au pairerna, dock synd att vi inte blir så många bara.

När Erika lämnade oss baren så tänkte nog både Kajsa och jag att det snart är dags för oss att dra sig hemmåt, vad hände då? Jo en kille stannar till och inser glatt att vi också pratar svenska. Sjukt oväntat så slog han sig ner och det visade sig att han jobbade som ”storebror” (nanny) här också. Tänk vad världen är liten.

En mycket oväntat senare kväll än vi båda planerat, men vi konstaterade att det var sjukt värt och trevligt att det blev senare än planerat. Riktigt kul att träffa nya människor och få en trevlig kväll på köpet är ju aldrig fel!

 

Nu skall jag gå och lägga mig, måste vara utvilad till morgondagens festligheter!

God natt, sov så gott

-Take Care-

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s