Längesen och en rolig nyhet

Ja, flera dagar har passerat…

Jag överlevde rolerbladesåkningen, det blev dock bara 22km för mig denna gång, en liten mjukstart sådär en söndagförmiddag.

Skriver ett inlägg imorgon om min vecka.

Ville bara titta in och skriva ett par ord.

Idag pratade jag med Poffen på Viber, så sjukt fantastiskt att man kan prata gratis, precis som vanligt men ändå så långtlångt bort. Det var så skönt att höra Poffens röst och bara uppdatera lite granna.

Idag berättade hon om en stor fantastisk nyhet som gjorde mig både superglad men också denna ständiga oro. Önskar att hon fick slippa all skit hon tvingas gå igenom. Men snart så kommer det ännu bättre tider, då man kan blicka mer och mer frammåt. Ser verkligen fram emot hennes (o)planerade besök här i Zürich, vill verkligen visa allt som jag lever i. Men det lär dröja ett bra tag, men att ens kunna tänka tanken av att hon en dag kommer stå här utanför min dörr gör mig så innerligt tacksam. Det är så lätt att tänka tillbaka och tänka att det värsta möjliga var så innerligt nära att hända, men Poffen är en överlevare. Detta är det jag är mest tacksam för i världen, att Sofia finns och är bäst på att få mig att må bra 🙂

Hur som helst så är det coolt, när man är så bra vänner att man kan prata i timmar utan att känna att tiden går och att man verkligen känner en saknad för en person på det sättet man gör.

Önskar ibland att jag kunde klona mig själv. En Sofia som är i Sverige och en här i Schweiz.

På tal om Schweiz så lärde sig Poffen något nytt. Hon kan nu äntligen stava till Schweiz. hihi

Men detta var allt för mig idag, mot sängen med en framtid stavad: SOVMORGON!!

-Take Care-

20130905-235539.jpg

Lämna en kommentar