Del 2, Zürich

Nu har jag påbörjat ”del två” av mitt liv här i Zürich.

För en vecka sedan landade jag på flygplatsen och min moster hämtade upp mig med mina två pluttar till kusiner. Kajsa var så himla glad att se mig. Snacka om att en så liten människa kan ha så mycket att berätta.

Det var ett mycket värdigt mottagande och glädjande att komma tillbaka. Plus att jag fortsatte vidare för att träffa Signe och Max innan utgång på Langstrasse. Sjukt värt med fina vänner.

 

Även fast jag längtade tillbaka så var det riktigt tungt att lämna Sverige denna gång.

 Jag var ganska mätt på att träffa mina vänner och familj, liksom sugit in all vänskap och gemenskap för en höst i Zürich.  Man kan aldrig få för mycket av detta såklart. Men kan säga att jag kände att 3 veckor räckte gott och väl. Sen att jag saknade mina fantastiska vänner här i Schweiz, ger en stor del till varför jag ville tillbaka.

Nu låter väl detta fantastiskt i era ögon, men klumpen jag hade när jag gick igenom tullen på landvetter var jobbigare än jag trott. Att lämna Sverige och min älskade bästa vän Poffen med hennes stora väntan på ett nytt hjärta är inte lätt. Jag skulle helst av allt vilja kunna träffa henne varje dag och bara få henne att må bra, men då hade hon med största sannorlikhet tröttnat på mig och slängt ut mig genom förnstret med huvudet före… haha
 Men det är tungt att inte kunna klona sig själv och vara på två ställen samtidigt, men som tur är finns ju skype, telefon och whats app tillgängligt. Det viktigaste för mig är att Du/Poffen vet att jag alltid finns här, även fast jag inte bor i samma stad eller samma land!

Lite kort om Poffen.

Poffen (Sofia) som är min bästa vän, någon jag tycker bäst om i världen väntar på att bli hjärttransplaterad. Hon är den absolut starkaste människan jag vet och jag står bakom henne i allt! Under mina 3 veckor i Sverige hade vi riktigt mysigt träffades så ofta Poffens ork tillät. Detta var guld värt att få träffas så ofta det gick. Jag vet att vi båda uppskattade den kvallitetstiden vi fick.

Gå gärna in på hennes blogg, där kan du följa hennes väg i väntan på ett nytt hjärta!

http://www.poffen.se

 

-Take Care-

Annonser

En tanke på “Del 2, Zürich

  1. Ååh ♥ du e ju så fin! Måste länka till dig imorgon! 😀 Du e helt fantastisk! Sånt underbart stöd. Trots att vi känt varann så kort tid så e du min bästa vän! Så fin e du. Å snygg haha ;)Jag vet att du finns här för mig ändå trots att du e så långt bort.

    kram till dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s